Front Page Meditatie & Innerlijke Groei

Meditatie & Innerlijke Groei


Innerlijke groei en meditatie gaan voor mij samen.

De kracht en focus die meditatie in mijn leven bracht, heb ik nooit in andere domeinen kunnen ontwikkelen. Enkel in mijn geliefde vredeskrijgskunst Aikido, die ik al meer dan 25 jaar beoefen, vind ik diezelfde diepte en focus.

Alle activiteiten en programma’s die hier zullen worden beschreven zullen altijd doorheen meditatie ingeleid en of begeleid worden.

Het doel is om jezelf van binnen uit te leren kennen en je bewustzijn te laten groeien, geleidt vanuit je hart en ziel en later ook je Zuivere Zijn. Deze workshops geven je de mogelijkheid om met de innerlijke werelden van het hart in contact te komen en vandaar uit te kunnen leven. Zo word je intuïtie versterkt en ga je meer vanuit je buik leven en gaat het denken enkel de uitvoerder van het hart worden.

‘A Free mind, is an empty mind, where infinite possibilities arise’


Mogelijke activiteiten en behandelingen:

Voor mij persoonlijk is het bestuderen van de 7 stralenleer een enorme hulp geweest in de zoektocht naar wie ik
Voor wie graag wil oefenen en er alléén niet toe komt … organiseer ik graag elke dinsdag namiddag en op
Het is heerlijk om even tot rust te komen. Mediteren helpt daarbij.Gezamenlijk mediteren zorgt dat de energie sterker is en
Munay-Ki zijn inwijdingsrituelen van de Inca-sjamanen in Peru. Munay staat voor het hart en de liefde. Munay-Ki betekent zoveel als 'ik hou van
De online sessies via zoom vind ik heel waardevol. Vooral tijdens de corona ben ik er meer en meer mee

In de kijker :

Lieve mensen,Tijdens de afgelopen maanden is het niet altijd even gemakkelijk geweest om steun te vinden en te krijgen. Ik
The Sacred Garden brengt je naar de puurheid van jezelf. Naar de plek waar vrouwelijk en mannelijke in evenwicht zijn.
De online sessies via zoom vind ik heel waardevol. Vooral tijdens de corona ben ik er meer en meer mee