Munay-Ki

 

munay_ki_1

Munay-Ki zijn inwijdingsrituelen van de Inca-sjamanen in Peru. Munay staat voor het hart en de liefde. Munay-Ki betekent zoveel als ‘ik hou van je’, met als achterliggende betekenis ‘wees degene die je echt bent’. Voor ons is het een middel om te worden wie we echt zijn.

Deze inwijdingen stellen ons in staat om geleidelijk te evolueren naar een hogere frequentie. Ze worden ons geschonken als zaadjes, het is aan ons om ze te voeden.

In 2009 heb ik de 9 Munay-Ki Rites in dank en liefde mogen ontvangen van Ingrid Carpentier. Het is een mooi geschenk van het universum voor alle mensen om te leven in vrede, liefde en harmonie.

De volledige Munay-Ki inwijding wordt verdeeld over drie dagdelen die gespreid in de tijd kunnen gevolgd worden.

Je leert om een ‘heilige ruimte’ te openen (en te sluiten), een zuiverende ademhaling toe te passen en een vuurceremonie te gebruiken om jezelf te voeden en te zuiveren.

De 9 rites:

  • Rite 1 : de Heler: Start een diep helingsproces, en activeert het helingsvermogen van je handen voor jezelf en anderen.
  • Rite 2 : Banden van Kracht: Beschermende banden worden in je energieveld ‘geweven’, ze werken als filters ter transformatie van negatieve energie. Jezelf voeden en zuiveren door het vuur blijft de basis en kracht van de Munay Ki.
  • Rite 3 : Harmonie: Je ontvangt de 7 archetypes die verbonden worden met je chakras. Het verbindt je met het scheppende principe van het Universum. Dit versterkt loslaten, moed, wijsheid, vreugde en inzichten.
  • Rite 4 : de Ziener: Activeert de innerlijke ziener in jezelf en zo ook je vaardigheid om de onzichtbare wereld van energie waar te nemen.
  • Rite 5 : de Hoeder van de Dag: Voor het helen van het vrouwelijke in jezelf en de verbinding met Moeder Aarde .
  • Rite 6 : de Hoeder van de Wijsheid: Voor het helen van het mannelijke in jezelf en de verbinding met de oude wijsheid.
  • Rite 7 : de Hoeder van de Aarde: Maakt de verbinding met de aartsengelen, die voor de aarde zorgen. Deze energie laat je toe je dromen in werkelijkheid om te zetten.
  • Rite 8 : de Hoeder van de Sterren: De inwijding van de Tijd die komt. Maakt verbinding met de scheppende krachten van het Universum.
  • Rite 9 : de Schepper: Activeert je goddelijke natuur, de Schepper in Jezelf.

Wanneer : zie agenda of op afspraak

Kostprijs : 115€, soep, drank, koekjes en cursusbundel Munay-Ki zijn inbegrepen.

Bel gerust (0478/32.38.16) voor meer informatie en voel je vrij deze informatie te delen.